Mops Omplacering

Om du vill ta en mops för omplacering bör du veta att mopsar är väldigt envisa och kan vara svåra att träna, men de är fantastiskt gosiga hundar som är väldigt tillgivna.

InformationBästa hundfoderBetygPris
100% naturligt hundfoder100% naturligt hundfoder

100% naturliga råvaror, fritt från konstgjorda tillsatser

Hög kötthalt, färskt & lufttorkat kött av hög kvalitet

Spannmålsfritt, använder näringsrika grönsaker.

Hemleverans till din dörr. Snabba leveranser 1-3 vardagar.

9.8
Se bästa prisGå till Buddy

Ska jag köpa en valp eller leta efter mopsar för omplacering?

Ibland kan det vara svårt att veta om det är bäst att titta efter mopsar som säljes eller mopsar för omplacering. Det är självklart helt upp till dig vad du ska välja men det finns några saker du bör tänka på.

  • Om du letar efter en mops för omplacering bör du tänka på att mopsar kan vara svåra att träna eftersom de är väldigt envisa, det kan därför vara svårt att forma mopsen så som du vill ha den när den är äldre. 
  • Ett tips är att titta efter en kennel som har mops för omplacering, då vet du att mopsen kommer från ett bra ställe.
  • Om du vill titta efter en valp istället för mopsar för omplacering bör du läsa på en del om rasen eftersom de kan vara svåra att uppfostra. 
  • Om du väljer en mops för omplacering är det viktigt att du låter den vänja sig vid sitt nya hem i lugn och ro, börja inte träna mopsen direkt när ni kommer hem. 

Var hittar jag mopsar för omplacering?

Omplacering av mops sker lite då och då, men det gäller att hålla utkik då det inte är jättevanligt. Det vanligaste stället att hitta en mops för omplacering är hos en kennel eller på Blocket. En mops från en kennel är det bästa alternativet eftersom mopsen då har blivit väl omhändertagen under sin uppväxt och förhoppningsvis redan är tränad och väluppfostrad. Du kan även hitta annonser om mops för omplacering hos djurbutiker eller veterinärer, oftast sitter annonserna utanför på en anslagstavla eller vid ingången.

Andra relaterade artiklar