Golden Retriever Omplacering

Golden retriever är en av de vanligaste hundraserna i Sverige. Det innebär att du som är intresserad av omplacering av golden retriever har goda möjligheter att hitta en. Golden är en barnvänlig och älskvärd ras som brukar fungera bra vid omplacering.

InformationBästa hundfoderBetygPris
100% naturligt hundfoder100% naturligt hundfoder

100% naturliga råvaror, fritt från konstgjorda tillsatser

Hög kötthalt, färskt & lufttorkat kött av hög kvalitet

Spannmålsfritt, använder näringsrika grönsaker.

Hemleverans till din dörr. Snabba leveranser 1-3 vardagar.

9.8
Se bästa prisGå till Buddy

Var hittar man golden retriever omplaceringshundar?

Svenska golden retriever klubben kan tipsa om omplacering av golden retriever. Du kan också höra med en golden retriever kennel om de har en för omplacering. Blocket är ett annat tips för dig som är intresserad av omplacering av golden och kan tänka dig att ta över hunden från föregående ägare. På så sätt kan du få värdefulla tips om just den individen. 

En golden retriever för omplacering säljes vanligtvis till ett lägre pris än en valp från en kennel. Men du ska aldrig skaffa en hund för att den är billig utan bara om du kan svara ja på följande frågor:

  • Kan du ge en golden retriever ett bra liv utifrån rasens behov?
  • Kan du se dig själv vid hundens sida under hela dess beräknade livslängd?
  • Har du den ekonomi som krävs för att äga en hund?

Tänk igenom om du i första hand är intresserad av omplacering av en golden retriever hane eller om det är en golden retriever tik för omplacering du är mest intresserad av. Tikar kan vara lite besvärliga när de löper. En hanhund blir större och kan vara något tuffare i temperamentet.

Kan man hitta en golden retriever valp för omplacering?

Det är vanligare med vuxna hundar för omplacering än valpar. Är det en valp handlar det ofta om att någon gjort ett impulsköp utan att ha de rätta förutsättningarna för att ta hand om en valp. Om du tar hand om en golden retriever valp för omplacering är det viktigt att det är ett genomtänkt beslut, så att valpen inte måste omplaceras igen.

Andra relaterade artiklar

Info