Hunddagis Borlänge

Det finns många hundägare som arbetar långa dagar och som inte kan ge sin hund den vård den behöver under dagen, och det är här som hunddagis kommer in i bilden. De erbjuder socialisering, motion och lektid för din hund medan du är på jobbet.

Alla hunddagis är dock inte skapade lika. Vissa kan verka som bra erbjudanden men de saknar kvalitetstjänster eller bekvämligheter. Den här sidan hjälper dig att hitta bra hunddagis i Borlänge som har allt du behöver för din hund.

hunddagis Borlänge

Bästa hunddagis i Borlänge

Dagisbranschen för hundar har sett en ökad efterfrågan under de senaste åren. Det är inte alla som har tid att gå ut med sina hundar, så hunddagis blir allt populärare. Om du vill hitta det bästa hunddagiset i Borlänge får du här några tips:

  • Fråga vänner och familjemedlemmar om de känner till hunddagis i ditt område
  • Använd Google för att söka efter hunddagis i din närhet
  • Titta på recensioner av hunddagis på nätet för att se vad folk säger om dem
  • Kolla in Yelp eller andra granskningsplattformar som ger betyg åt företag

Pris på hunddagis i Borlänge

Du kanske undrar vad hunddagis i Borlänge kostar? Kostnaden för ett hunddagis varierar från ett hunddagis till en annan. Pris på hunddagis i Borlänge är ca 400-900 kronor per dag.

Hämta och lämna hundarna

Hunddagis har ett område där hundar kan lämnas och hämtas. Det kan vara en hundkoja, en gräsyta framför hunddagiset eller i en gränd bredvid hunddagiset. För att en hund ska kunna lämnas på ett hunddagis måste du kontakta personalen i förväg. Personalen talar om för dig vilken tid du ska komma in och hämta din hund för dagen. Personalen kommer också att visa dig var du ska gå för att komma ut ur bilen på ett säkert sätt och hur du ska gå med din hund in på hunddagiset utan att springa in i andra människor som går in eller ut.

Hunden mår bra

Hunddagis i Borlänge är bra för hunden eftersom det kan hjälpa den att lära sig vilka typer av situationer den kan möta i sitt dagliga liv. Hunden får också umgås med andra hundar och får lite motion. Det är en säker miljö som övervakas av hundproffs. De får mycket uppmärksamhet och socialisering vilket hjälper dem att bli mer självsäkra.

Video som visar hur det är på ett hunddagis

Funderar du på hur ett hunddagis ser ut och vad man gör där? Här kommer en video som ger dig en inblick.

Vanliga frågor och svar

Skäller alla hundar på hunddagis i staden Borlänge?

Det är naturligt att hundar skäller av olika anledningar, både hemma som på hunddagis. Det ligger i deras natur att skälla, men personalen i Borlänge kan hantera det så att det inte blir störande för andra hundar.

Hur mycket får hundarna leka på hunddagis i Borlänge?

De får oftast springa och leka hur mycket de vill i Borlänge. Ofta finns det stora rastgårdar och leksaker som de kan ha kul med.

Min hund är rädd för andra hundar, kan den gå på hunddagis ändå i staden Borlänge?

Det händer ofta att hundar känner sig nervösa i en ny miljö med nya hundar. Personalen i Borlänge är van vid att få en orolig hund att bli trygg relativt snabbt.

Exempel på dagliga aktiviteter i Borlänge

På ett hunddagis i Borlänge kommer det hända en mängd med olika aktiviteter. Alla hunddagis är unika och lägger upp sina dagliga aktiviteter själva, men det brukar finnas en del aktiviteter som de har gemensamt. Här ser du ett exempel på aktiviteter de kan tänkas ha:

  • kl 6:00-8:30 Hundar hämtas inne i stan i Borlänge.
  • kl 9:00-12:00 Man tar en lång och härlig promenad ute bland skog och natur. Skulle det vara varmt kanske det även blir ett dopp i en sjö i området.
  • kl 12:30-14:00 Vilostund för hundar i Borlänge som behöver det. För de andra hundarna så är det dags att få i sig mat. Någon dag i veckan kan det även bli fruktstund.
  • kl 14:30-16:45 Tillsammans tar man en längre promenad i skog och natur med leksaker och träning i Borlänge.
  • kl 16:15 Dags att runda av dagen och förbereda hundarna för hämtning.
  • kl 16:45-18:00 Hundarna är nu på plats inne i stan för avlämning i Borlänge.

Karta över Borlänge

Vanliga behandlingar och tjänster som brukar erbjudas

På en del hunddagis i Borlänge vill man göra livet enklare för dig som hundägare och erbjuder därför följande tjänster och behandlingar:

Andra relaterade sidor